Hallo gamefanaten. Wil jij onderdeel van de grootste en nog steeds groeiende Xbox One website van Nederland worden? Check hieronder de vacatures en schroom niet om te reageren. Reaguren wordt niet op prijs gesteld ;).

Wie zijn wij?

XboxNederland.nl is een groep gamers die het leuk vindt om artikelen te schrijven over games en alles wat daarbij komt kijken. XboxNederland.nl heeft een eigen identiteit. Waar andere websites zich vaak veel aantrekken wat de game-industrie van hen vindt, hebben wij daar lak aan. Wij willen de gamer aan zet hebben. We schrijven over het laatste Xbox nieuws, maar ook over retro- en indie-games.

Doelgroep

Wij schrijven voor een volwassen doelgroep. Deze mensen hebben vaak meerdere consoles tot hun beschikking en/of een high end game-PC. Deze groep is kritisch en hier moet je mee om kunnen gaan.

Vacature eindredacteur

Wie zoeken wij?

We zoeken een eindredacteur die op een leuke, persoonlijke manier feedback kan geven aan onze schrijvers. Je houdt je aan de feiten, kijkt naar wat er beter kan en je bent niet bang om kritisch te zijn. Dit vraagt om tact en geduld.

Je moet de Nederlandse taal tot in de puntjes beheersen. De voorkeur gaat uit naar iemand die het leuk vindt om met de Nederlandse taal bezig te zijn. Je moet ook de bronnen checken om te kijken of er geen onduidelijkheden of onwaarheden te vinden zijn in de geleverde stukken. Tevens is het een pre om een gedegen kennis van de Engelse taal te hebben omdat veel artikelen een Engelstalige bron hebben.

Als je verstand hebt van fotobewerking dan is dat een bijkomend voordeel, maar niet noodzakelijk.

Bij ons mogen de schrijvers op een losse manier schrijven, maar het moet wel foutloos Nederlands zijn. Mochten er dan achteraf nog fouten in zitten, dan is het jouw taak dit te corrigeren.

Wat bieden wij?

  • Leuke contacten in de gamewereld
  • Kans om mee te gaan naar evenementen
  • Ontwikkeling op het gebied van professioneel schrijven
  • Ontwikkeling op het gebied van marketing
  • Een gezellig team, waar jouw inbreng serieus wordt genomen

Je krijgt niet betaald voor deze functie. Het is allemaal vrijwilligerswerk, dus passie voor het vak is belangrijk.

Vacature video-editor

Wie zoeken wij?

Een video-editor die ons helpt om ons toekomstig YouTube-programma op een gave manier over te brengen naar onze fans. We willen onze bezoekers op een andere manier informeren dan de huidige communicatiekanalen. Ook zal de Nederlandse game-industrie een prominente rol gaan spelen. Er zullen discussies plaatsvinden waarin ontwikkeling en bestaande games centraal staan. Ook zullen wij vanuit dit programma verslag gaan uitbrengen van de meest recente events die plaatsvinden. Deze ‘afdeling’ is nog totaal in ontwikkeling dus creatief meedenken wordt gewaardeerd.

Wat bieden wij?

  • Leuke contacten in de gamewereld
  • Kans om mee te gaan naar evenementen
  • Ontwikkeling op het gebied van video-editing
  • Een gezellig team, waar jouw inbreng serieus wordt genomen
  • Kans op een betaalde baan

Mocht je interesse hebben in één van deze vacatures, neem dan contact met ons op via:

[email protected]

Met als onderwerp de functie waar je interesse in hebt.

Hopelijk tot snel!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Quatic
9 jaren geleden

“Deze groep is kritisch en hier moet je mee om kunnen gaan.”

Ik voel mij aangesproken.