Vandaag is het zover. Wij geven het grootste prijzenpakket ooit weg. Dit doen wij in samenwerking met onze partners. Deze partners zijn zeer zorgvuldig uitgekozen. Zij leveren producten van hoge kwaliteit op het juiste moment. Dit zijn unieke producten waar jullie als bezoekers van kunnen genieten. Producten die met gaming te maken hebben. Wij hebben bewust gekozen voor een productpagina zodat jullie, als bezoekers, geen last hebben van reclame. Jullie kunnen zelf kiezen of je naar deze pagina wil gaan.

Magic buttonsMagix Buttons is één van onze eerste partners. Zij zijn een grote en betrouwbare internationale, in Nederland gevestigd bedrijf die Retro games en consoles verkoopt. Omdat zij prima bij onze doelgroep aansluiten, de iets oudere groep gamers die thuis zijn in retrogaming, kunnen wij elkaar prima helpen. We hebben het op dit moment zelfs over lan-party’s die we samen willen gaan geven. Moet je je voorstellen, Xbox One en arcade kasten samen, hoe vet zou dat zijn.

 

Logo_GamestylingGamestyling is een unieke partner in Nederland die binnen een half jaar zo groot is geworden dat de bestellingen niet meer aan te slepen zijn. Vooral veel Amerikanen kopen deze controllers. In Nederland is dit bedrijf ook steeds groter aan het worden. Modded Controllers zijn de shit en Gosse Van Dam van Gamestyling.nl ontwerpt en tekent het zoals jij jouw controller wilt hebben. Customized stuff dus, hoe gaaf wil je het hebben? Alles is mogelijk. Gamestyling zit zo in de lift dat er binnenkort zelfs een .com website komt. Wil je zijn werk zien? Check dan even zijn instagram account. Wij zijn blij met hen als partner.

 

 

Online Gamecard Diensten logoOnline Gamecard Diensten is een begrip in Nederland op het gebied van alle game giftcards. Wij hebben er samen voor gekozen om Xbox live-kaarten op onze pagina te zetten. Wij zijn blij met deze partner omdat het één van de grootste leveranciers is. Tevens erg betrouwbaar en super snel. Je krijgt de codes namelijk direct per email binnen nadat je betaald hebt. Check hun site en je zult zien hoe prettig en overzichtelijk het is.

Productpagina

Onze productpagina is een pure doorlink naar al onze partners. Schrik dus niet als jij ineens op een andere pagina terecht komt. dit is volkomen normaal. Mocht jij dit lezen en zelf een bedrijf hebben welke perfect aansluit bij onze producten? Schroom dan niet en neem contact met ons op via [email protected] 

Super-prijspakket

Al onze nieuwe partners willen we natuurlijk wel even vieren. En dat vieren we behoorlijk met een super-prijzenpakket verzorgd door onze partners.

Hoe kun je winnen?

Deel dit Facebook bericht om kans te maken op ons grootste prijzenpakket ooit.

Wat kun je winnen?

Het gaat om één pakket met een shitload aan prijzen:

  • Door Ibrahim Affelay gesigneerde Xbox One controller, Nederlands elftal uitvoering
  • Voetbalschoenen van Affelay
  • Handtekeningenkaart van Affelay
  • Retro Xbox, eerste versie
  • Pro Evolution Soccer 4 voor de Xbox
  • FIFA 2005 voor de Xbox
  • Fight Night 2004 voor de Xbox
  • FIFA Street voor de Xbox
  • 3 maanden Xbox Live Gold
  • € 15 Xbox Store giftcard

Tot wanneer?

Zaterdag 18 april wordt de winnaar bekendgemaakt. Je hebt tot die tijd om mee te doen.

Uitslag

De uitslag is puur random en er zal dan ook niet over de uitkomst worden gecorrespondeerd.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Josuakun
Josuakun
9 jaren geleden

Ik vind het zeer jammer dat je niet aan deze wedstrijd mee kan doen als je er voor gekozen hebt niet langer Facebook te gebruiken, aangezien jouw persoonlijke gegevens daar niet veilig zijn. Ik wil dolgraag kans maken op zo’n pakket dus HELP ME OUT