Zondag begint de eerste E3 persconferentie. Natuurlijk volg je de show van EA samen met ons op Twitch waar we een hoop goodies weggeven. Ook is onze rollende reporter, Dante, er bij in Los Angeles. Heb jij vragen voor hem?

Kijk met ons mee op Twitch

Net als afgelopen jaar gaan wij van XboxNederland natuurlijk weer integraal de livestreams vanuit LA uitzenden en bespreken op ons Twitch kanaal. Voor elke relevante conferentie gaan wij vooraf in onze glazen bol kijken en bespreken wat we verwachten van de show. Natuurlijk zullen wij ook jullie vragen en opmerkingen meenemen die jullie in de chatbox pompen. Na de conferenties doen wij weer een kleine nabespreking, waar jullie ons kunnen afrekenen op onze totaal mislukte voorspellingen.

Gratis games en goodies

Alsof de E3 nog niet feest genoeg is geven we ook nog games en goodies weg. Zorg dat je aanwezig bent, we hebben genoeg te vergeven. We trappen af met de persconferentie van EA op zondag, de voorbeschouwing is om 21.30. Klinkt gezellig toch?

Jouw vraag aan Dante

Dante is de gelukkige redacteur die ons mag vertegenwoordigen in de stad der engelen. Hij zal elke dag op camera verslag doen van zijn game-avonturen. Zondag en maandag zal hij te vinden zijn bij Bethesda en Microsoft. Hebben jullie vragen voor hem of vragen die hij mee kan nemen voor Bethesda of Microsoft? Laat ze achter in de comments onder dit bericht of op Facebook en wie weet worden jouw vragen op de beursvloer beantwoord.

banner_show_ea

 

 

 

21.30 – Voorbeschouwing
22.00 – Persconferentie
23.30 – Nabeschouwing

banner_show_bethesda

 

 

 

3.30 – Voorbeschouwing
4.00 – Persconferentie
5.30 – Nabeschouwing

banner_show_xbox

 

 

 

18.00 – Voorbeschouwing met gast Bas Slenders (PU)
18.30 – Persconferentie
20.00 – Nabeschouwing met gast Bas Slenders (PU)

banner_show_ubisoft

 

 

 

21.30 – Voorbeschouwing
22.00 – Persconferentie
23.30 – Nabeschouwing

Uiteraard zijn de tijden onder voorbehoud en zijn wij gebonden aan de tijden en kwaliteit van de aangebonden beelden vanuit LA.

Check hier onze video’s van de E3 voorbeschouwingen:

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments