De Xbox Cloud Gaming service (xCloud) heeft nu de upgrade gehad en wordt nu volledig aangedreven door aangepaste Xbox Series X hardware.

Microsoft liet weten dat het onlangs de upgrade heeft voltooid, die zowel de framerates als de laadtijden van games verbetert voor spelers die Xbox-games streamen via het web. Hoewel Microsoft Xbox Cloud Gaming de afgelopen maanden heeft omgezet naar 1080p en 60fps streams, moet het bedrijf het volledige potentieel van aangepaste Xbox Series X hardware nog ontgrendelen om 4K-streams te leveren. Het is niet duidelijk wanneer dit beschikbaar zal zijn, maar Microsoft heeft stappen gezet in om Xbox Cloud Gaming buiten alleen mobiele apparaten en browsers te gaan leveren.

Microsoft werkt momenteel aan een speciale Xbox-app voor tv’s waarmee Xbox-spelers, games kunnen streamen zonder console. Standalone streaming-apparaten die je op een tv of monitor kunt aansluiten zijn ook gepland en het is redelijk om aan te nemen dat we verdere upgrades van de Xbox Cloud Gaming-resolutie gaan zien.

Ze zijn dus volop in beweging bij Microsoft.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments