Op 15 november vieren we 20 jaar samen op de Xbox gamen! Tijd voor wat speciaals.

Xbox viert dit met de 20th Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller en 20th Anniversary Special Edition Xbox Stereo Headset die op 15 november op de markt komen en nu al in de voorverkoop kunnen worden besteld.

Strak en sentimenteel – alles in één pakket. De 20th Anniversary Special Edition-controller is een frisse draai aan het doorschijnende groen van de originele Xbox Debug kit. De behuizing van de controller heeft een doorschijnende zwarte afwerking met zilverkleurige interne onderdelen, zodat je elk detail kunt zien. De nostalgische, groene Xbox-knop brengt ons terug naar het eerste groene Xbox-logo. De iconische kleur is ook terug te vinden op de handgrepen aan de achterkant en rond de hybride D-pad. Wanneer je deze controller aansluit op je Xbox Series X|S console, ontgrendel je een exclusieve 20th Anniversary dynamische achtergrond.

Deze controller is nu al te bestellen voor € 64,99.

20th Anniversary Special Edition Xbox Stereo Headset

20th Anniversary Special Edition Xbox Stereo Headset

Deze 20th Anniversary Special Edition is gebaseerd op de nieuwe Xbox Stereo Headset en is echt iets bijzonders. De headset heeft een doorschijnend zwarte behuizing met zilverkleurige interne onderdelen, zodat u kunt zien wat deze headset tot leven brengt. Groene accenten op de microfoon en aan de binnen- en buitenkant van de oorschelpen. Op de linkerschijf staat ons 20th Anniversary-logo in ons iconische groen en op de rechterschijf staat ons Xbox-logo afgedrukt, zoals te zien is op de Xbox Wireless en Stereo Headsets.

De 20th Anniversary Special Edition Xbox Stereo Headset komt op 15 november op de markt en kan vanaf vandaag in de voorverkoop worden besteld voor € 64,99.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments