Waarom kan je niet met Ideal betalen in de store? Ik heb geen PayPal of creditcard. Belachelijk! Dit soort zinnen heb ik de afgelopen jaren met regelmaat zien langskomen maar daar komt nu een einde aan.

Al heel lang zie je op Xbox groepen deze reacties langskomen. Mensen die geen toegang hebben tot een creditcard en geen PayPal willen. Zonder deze twee betaalmiddelen was je aangewezen op Microsoft tegoeden die je dan weer bij je plaatselijk tegoedenboer moest aanschaffen. Wilde je een Xbox 360 game via je Xbox One aanschaffen, dan kwam de eis weer terug dat er een betaalmiddel in het systeem moest zitten. De vraag naar de mogelijkheid om met iDeal te betalen was dan ook groot.

Ideaal iDeal

Vanaf nu kan dat dus. Xbox heeft heel sneaky ineens de optie betalen met iDeal toegevoegd. In je Microsoft account kon je dit al gebruiken en vanaf nu kan je dit betaalmiddel ook in de Xbox Store op je Xbox zelf kiezen. Goed nieuws voor al die mensen die dit al heel lang wilde. Als je nu wil betalen via de Xbox of via de Xbox app, komt iDeal als mogelijkheid tevoorschijn.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Vincent Vd Heijden
Vincent Vd Heijden
5 jaren geleden

goedemorgen! ik zie het inderdaad in de xbox app op me laptop maar niet op me xbox zelf..

Eefje Schenkelaars
Eefje Schenkelaars
5 jaren geleden

Ik zie nog niets (is dit slechts voor enkele gebruikers?) tot die tijd via omweg (www.startselect.com) tegoedkaarten kopen 😛