Zoals ik in onze laatste podcast al aangaf miste ik Marvels Avengers in het rijtje met games die automatisch een upgrade krijgen wanneer je je hagelnieuwe Series X aan slingert op release. Nu blijkt waarom. Square Enix en Crystal Dyanmics hebben de upgrade uitgesteld naar ergens in 2021.

Iedereen die besloten had om te wachten met Marvel’s Avengers te spelen tot aan de release van de nieuwe Series X zal nog even iets langer geduld moeten hebben. De upgrade is uitgesteld naar 2021. Crystal Dynamics liet dit weten in een blogpost. De ontwikkelaar erkende dat de release van de game niet zonder hindernissen is geweest en dat ze volop bezig zijn geweest met updates en bug fixes en dat ze daarom ook de beslissing genomen hebben om de next-gen upgrade uit te stellen. Allemaal om ervoor te zorgen dat het team de tijd heeft om die versie wel optimaal te laten presteren.

De next gen upgrade is trouwens niet het enige dat uitgesteld is. Ook de nieuwe personages, Hawkeye en Kate Bishop zijn uitgesteld naar 2021.

Het goeie nieuws is dan wel weer dat iedereen die de game al vanaf het begin speelt een aantal beloningen ontvangt in de vorm van 1500 credits, 7000 units, 250 upgrade modules, 20 DNA-keys en een Sarah Garza-Nameplate want, ‘Seriously? You’re the best!’

Ondertussen blijft Crystal Dynamics dus keihard aan de game werken. De next gen upgrade is wanneer hij uitkomt gratis voor iedereen die de game al in zijn bezit heeft.

Wat vinden jullie? Goeie keus, of juist de doodsteek voor Marvel’s Avengers?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments