Man, man, waar houden we ons toch allemaal mee bezig. Project Scarlett maakt wat los in de gamewereld. Belangrijkste aandachtspunt: hoe gaat hij heten?

Daar zijn toch wel heel veel mensen mee bezig en benieuwd naar. Microsoft liet deze week weer een ballonnetje op. Ze gaven aan de deze next-gen Xbox een naam zal dragen die gebouwd is om het doel van de console.

Tijdens de XO19 werd ome Phil Spencer gevraagd naar de naam gevraagd en of het lastig was deze te kiezen. Volgens Spencer was dat geen probleem.

Onze namenbeleid draait altijd om de mogelijkheden die er met de console zijn. Xbox 360 draaide om de entertainment ervaringen die om de box draaide en waarin de box het centrum was. Xbox One draaide om de input, alles in één pakket. Deze namen werden echt verzonnen met de functie van de Xbox in gedachte.

Op Reddit gaat het al los. Men bedenkt de Xbox E waarbij de E voor Everywhere en Entertainment zou staan. Anderen weerspreken dit idee omdat bij vele merken de E voor Economy staat, oftewel een goedkopere versie. Hebben jullie nog wat suggesties?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments