Het preview program zoals we hem vandaag de dag kennen gaat op de schop. Dat heeft Major Nelson op zijn site laten weten. Het programma zal een andere naam krijgen en testers de kans geven om makkelijker feedback te geven.

Het preview program zal Xbox Insider Program gaan heten. Dit programma zal de mogelijkheden om feedback te geven uitbreiden. Daarnaast zal er snel een update van het preview dashboard komen, deze biedt de volgende features:

  • De app krijgt een nieuwe naam: Xbox Insider Hub
  • Het programma wordt gepersonaliseerd en geeft meer relevant nieuws, missies en content. Daarnaast krijgt men early access met geselecteerde games.
  • Er komt een nieuwe UI, die gebaseerd is op de nieuwe Xbox One Experience.
  • Men krijgt een special Xbox Insider profielkaartje waar je contributies op staan
  • Meerdere gebruikers op één console kunnen voortaan deelnemen aan het programma

Vandaag zal een selecte groep previewers de update alvast ontvangen. Dit geldt alleen voor mensen die vaak feedback hebben gegeven. De komende weken zal de rest van de previewers toegang krijgen tot de nieuwe Xbox Insider Hub.

De belangrijkste wijziging is echter dat iedereen straks deel kan gaan nemen aan het Xbox Insider Program. Microsoft wil graag iedereen de kans gunnen om zijn of haar feedback te geven. De updates blijven echter wel achter gesloten deuren. Deze krijg je alleen met een uitnodiging. Wat vinden jullie, slaat Microsoft een goede weg hiermee in?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties