We zien social media overstroomd worden met berichten van afsluitende Xbox One X consoles bij het spelen van de nieuwe Call of Duty. Wat is er aan de hand?

Vannacht om 00:00 uur gingen de Nederlandse fans los. De nieuwe langverwachte Call of Duty: Modern Warfare kom eindelijk gespeeld worden. Na een achterlijk grote installatie van maar liefst 137 GB kon je de eerste schoten gaan lossen. Tenminste…

Het gaat helaas niet helemaal vlekkeloos. Want de fora en andere mediakanalen worden overspoeld door berichten dat de game op vooral de Xbox One X bevriest of zichzelf afsluit. Nog erger, bij sommige spelers sluit zelfs de hele Xbox af. Dat laatste is vooral zorgelijk want wat gebeurt er in het systeem dat het zichzelf beschermt door af te sluiten.

Sommige melden dat dit probleem ook op andere Xbox One versies optreedt maar het lijkt vooral de X te treffen. Infinity Ward heeft al bekend gemaakt dat zij van het probleem weten en bezig zijn met een oplossing. Dus we zullen morgen wel een patch van 137 GB gaan krijgen. Met een wat minder snelle verbinding zit je dan weer een halve dag in de wachtkamer.

Tot nu toe is er geen trucje om dit probleem te voorkomen. Dus het is afwachten op de fix.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties