Xbox One X met Taco Bell-geluid te winnen

maar helaas niet hier

Dit is er weer eentje in het kader van: ‘leuk om te weten, kunnen we helemaal niks mee’. Maar goed, ik moet toch wat te doen hebben.

Promoties horen bij het verkopen van je product. Microsoft en Xbox is daar geen uitzondering in. Dat men daarin soms ook bedrijven gebruikt die eigenlijk geen moer met gaming te maken hebben, is ook niet vreemd. En deze klinkt als een bel, een Taco Bell.

Microsoft is namelijk een deal met Taco Bell begonnen waarin zij een Xbox One X Eclipse console aanbieden. Deze bijzondere One X maakt een Taco Bell geluid als het aangaat.

Nu is Taco Bell in ons landje geen grote naam. De Nederlandse Bells zijn op een hand te tellen. Wij vinden ook niets over deze winactie terug op de Nederlandse website. De Amerikaanse is voor ons niet benaderbaar en geeft een access denied aan. Gooien we er een VPN overheen, dan zien we inderdaad dat deze actie alleen voor de Verenigde Staten geldt, helaas. Daar moeten ze bij de Taco Bell een Double Chalupa box kopen om eraan mee te doen. Maar misschien heb je familie in de US wonen die hem voor je kunnen winnen?

Deze exclusive bundel bevat de One X Eclipse met de Taco Bell bel en de nieuwe Xbox Elite Wireless controller Series 2 die 4 november uit gaat komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments