Op verschillende websites zijn namelijk afbeeldingen van een mogelijke Xbox One Slim verschenen. Volgens zeggen zou het nieuwe, slankere model op de E3 aangekondigd worden, maar zoals het lijkt is deze nu dus al uitgelekt.

Dat er een kleinere versie van Microsoft’s console komt is geen verrassing. Mensen die er verstand van hebben geloven dat deze zelfs op de E3 dit jaar al zou worden aangekondigd. Vandaag zien we een plaatje opduiken waar we in eerste instantie wel onze 1 april-twijfels bij trekken, maar toch ook niet onmogelijk achten.

Op de afbeeldingen zien we dat de grote, robuuste Xdoos een flinke restyle heeft gehad. Zo is het model een stuk slanker en aan de zijkanten rond afgewerkt in plaats van het traditionele vierkant van de Xbox One. Vanuit Microsoft is er op dit moment geen bevestiging, maar het design ziet er in ieder geval tiptop in orde uit. Het is nog niet bekend of dit echt het de Xbox One Slim gaat worden, het zou natuurlijk ook om een misselijke 1 aprilgrap kunnen gaan.

Al eerder verschenen er foto’s van vermeende Xbox One Slim-versies (zie onderstaande foto’s), maar nog nooit leek een afbeelding zo realistisch. We houden jullie op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties