Wie zijn wij

Xboxnederland.nl is een groep gamers die het leuk vindt om artikelen te schrijven over gamen en alles wat daarbij komt kijken. Xboxnederland heeft een eigen identiteit. Waar andere websites zich vaak veel aantrekken wat de game-industrie van hun vindt, hebben wij daar lak aan. Wij willen de gamer aan zet hebben. We schrijven over het laatste Xbox Nieuws, Retro en Indie games.

Doelgroep

Je schrijft voor een volwassen doelgroep. Deze mensen hebben vaak meerdere consoles tot hun beschikking en een high-end gaming PC. Deze groep is kritisch, hier moet je mee om kunnen gaan.

Wat zoeken wij

We zoeken schrijvers die op een leuke, persoonlijke manier kunnen schrijven. Je houdt je aan de feiten, maar bent niet bang om kritisch te zijn. Je kan goed werken onder druk. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je voor de feestdagen veel reviews/previews schrijft en op andere maanden weer minder. Je moet minimaal één artikel per dag kunnen schrijven. Het werk valt dus wel mee maar we moeten wel op je kunnen rekenen. Je kan goed tegen feedback en durft mee te denken. Je bent bereid om periodiek (online) vergaderingen bij te wonen.

Wat bieden wij

  • Gratis review games.
  • Leuke contacten in de gamewereld.
  • Kans om mee te gaan naar evenementen.
  • Ontwikkeling op het gebied van professioneel schrijven.
  • Een gezellig team, waar jouw inbreng serieus wordt genomen.
  • Ontwikkeling op het gebied van marketing.

Je krijgt niet betaald voor deze functie. Het is allemaal vrijwilligerswerk, dus passie voor het vak speelt een grote rol.

Mocht jij interesse hebben neem dan contact op met: [email protected]

Hopelijk tot snel!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties