Een Xbox One met motorgeluiden? Wat is dat nou weer. Nou, zoals het er staat, een speciale Forza 6 Xbox One.

Zit je te dubben over een Xbox One maar houdt het stomme bliepje die je hoort bij het aanzetten van je console je tegen? Nou, die reden kan je vanaf nu overboord gooien. Xbox heeft een nieuwe console in aantocht, de limited edition Xbox One Forza Motorsport 6 set. Deze console heeft de Forza 6 cover auto, de 2017 Ford GT, als thema gekozen. Als je de gameconsole aanzet, hoor je VROEM VROEM.

en-INTL-L-XboxOne-Raptor-Console-KF6-00053-RM1-mnco[1]Het systeem is een 1 TB Xbox One. Hij heeft een blauwe body met glanzende race striping en het Forza Motorsport logo. Ook de controller heeft striping, blauwe knoppen, grips met een stuurwielmotief en platinum triggers. De controller is de nieuwe versie met 3,5 mm koptelefooningang.

Bij deze set zit een downloadcode voor Forza Motorsport 6. De controller is ook los te koop maar dan mis je wel de grommende geluiden van de 3.5 liter EcoBoost V6 bij het aanzetten van je Xbox. Hij zal vanaf 18 september te koop zijn. Op dit moment staat de console in de VS voor 399 dollar. Waarschijnlijk zal de vraagprijs hier hetzelfde zijn maar dan in euro’s.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments