Xbox One krijgt vrouwelijke Mario tegenhanger in Zelda stijl

It's a meeeee..... eeuhm, niet Mario?

Misschien is het een overdreven vergelijking, maar de game doet me erg denken aan Mario! Nee, we zien geen vrouwelijke loodgieter, maar wel een schattig meisje in prachtig vormgegeven levels!

Deze game is totaal langs mij gegaan maar ziet er heel goed en leuk uit! Vier jaar geleden stond A Hat in Time op Kickstarter en aldaar verzamelde het 300 000 dollar bij elkaar om de ontwikkeling te financieren. Nu komt de game eindelijk naar de pc en consoles. Het is de eerste keer dat uitgever Humble Bundle iets op de consoles uitbrengt. De ontwikkelaars is trouwens Gears for Breakfast (mij nog onbekend).

 

Een Nintendo game voor de Xbox

Het eerste wat mij al aantrok is dat dit als een goede Nintendo platformer aanvoelt. Een soort Mario, maar gewoon o.a. voor de Xbox. Het ziet er uit als een soort toony Zelda wereld en de muziek klinkt zo enthousiast en leuk. Heel fijn! Het verhaal van A Hat in Time gaat over een meisje met magische hoeden die op zoek gaat naar één van haar verloren hoofddeksels. Alvorens ze die vindt bezoekt ze vele mooie gebieden (zoals je kunt zien in de trailer).

Het avontuur bestaat uit vijf grote open regio’s met later nog extra gebieden als DLC (oh jee, niet deze game ook al toch?). Wat echt heel leuk is, is dat er een lokale en online co-op modus in zit! Sign me up! Dit wordt echt een leuke game! Wat een sfeer en muziek!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments