Droom jij ook al van 4K gamen en kun je niet wachten tot de Xbox Scorpio uit komt? Dan heeft Microsoft goed nieuws voor jou!

Met de aankondiging van de Xbox Scorpio en de PlayStation NEO werd het tijdperk van het 4K gamen ingeluid. Het duurt natuurlijk nog een hele tijd voor de Xbox Scorpio er is maar het apparaat heeft al een schare fans.

Erg veel informatie omtrent de nieuwe console is er nog niet, maar het feit dat de kwaliteit van gamen omhoog gaat betekent helaas ook dat het prijskaartje van de console omhoog gaat. Gelukkig speelt Microsoft hier op in, aangezien ze de overgang van de Xbox One naar de Xbox Scorpio zo soepel mogelijk willen laten verlopen.

Het inruilen van een oude(re) console om een korting op een nieuwe(re) console te krijgen is natuurlijk niets nieuws. Veel elektronica winkels bieden deze mogelijkheid zelf al aan en daar is Microsoft ontzettend blij mee. De Xbox Services Manager, Dave McCarthy vertelde namelijk het volgende:

“Some of our retail partners today do trade-in programs and that’s definitely going to be partnerships we continue to move going forward. We’ll try partnerships with our retail partners to smooth it even more with trade-in programs and things like that.”

Oftewel, Microsoft gaat voor de release van de Xbox Scorpio zelf aan de slag om er voor te zorgen dat er inruilmogelijkheden komen.
Er is verder nog niets gezegd over hoe veel jouw Xbox One dan zal opbrengen, maar dit komt misschien ook omdat het prijskaartje van de Xbox Scorpio nog niet vast staat. Ik denk zelf dat je Xbox One zo’n €150 korting zal opleveren, al hangt dit waarschijnlijk ook samen met welke versie je hebt en hoe oud jouw Xbox is.

Het is nog ver weg, maar het is in ieder geval fijn om te weten dat Microsoft bezig is om de spelers op deze manier tegemoet te komen. Mocht je meer willen weten over wat de Xbox Scorpio precies in gaat houden, lees dan vooral dit artikel even door.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments