Microsoft scores again! Jawel de doos der dozen is voor de derde maand op rij gewoon de best verkochte console! Ik heb het natuurlijk over de Xbox One.

Sinds de Xbox One S in de schappen in Amerika ligt is Microsoft heer en meester geworden in de verkoopcijfers. Er werd niet verwacht dat er een derde maand dikke verkoopmaand voor Microsoft zou komen met de release van de slimme concurrent. Het apparaat van de concurrent blijkt echter geen invloed te hebben gehad op de verkopen. Een reden hiervoor is het feit dat de Xbox One S al HDR en 4K ondersteuning biedt.

Daarnaast is er nog meer feest voor Microsoft want de best verkochte First Party game afgelopen maand is Forza Horizon 3. Het wordt afwachten of Microsoft met de Xbox One voor een vierde maand kan gaan, daar onze grote Koreaanse vriend volgende maand met een nieuwe console komt. Dan wordt het waarschijnlijk wachten op de monsterlijke Project Scorpio.

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Malistix
5 jaren geleden

Terecht, Forza, Gears of war, 4K Blue ray speler, veel mooier design de xbox one S is een winner en microsoft support zijn console beter dan sony momenteel, backwards compatability, 4 gratis games hierdoor elke maand, keep going microsoft.

Cdv Of Clans
Cdv Of Clans
5 jaren geleden

comment image

Cdv Of Clans
Cdv Of Clans
5 jaren geleden

Wat bedoelen ze met Koreaanse vriend?