Xbox nu ook welkom op LAN-party tijdens game event The Reality

Weet je het nog? Vroeger? Dat we met 10 vrienden in een kamer gingen zitten, netwerkje opzetten en game maar? Nou, dat kan opnieuw want The Reality in Assen gaat van start.

Van 20 tot en met 22 september vindt het grootste game evenement van Noord-Nederland weer plaats in de Expo Assen. Vanuit alle hoeken van het land komen gamers en tech-liefhebbers bijeen op The Reality. Tijdens het evenement kunnen zij onder anderen samen de nieuwste games spelen, Virtual Reality ervaren, racen in race-simulatoren en meedoen aan competities.

The Reality begon twintig edities geleden toen een groep vrienden een manier zocht om online gamers bij elkaar te brengen in real-life. Inmiddels is het uitgegroeid tot het grootste gaming evenement van Noord-Nederland en groeit het nog ieder jaar.

Bezoekers van The Reality kunnen naar hartenlust gamen en kennis maken met de nieuwste games van verschillende ontwikkelaars; zowel op pc als consoles. In samenwerking met tientallen partners, waaronder Ubisoft, Nintendo en Samsung zorgt The Reality dat haar bezoekers op de hoogte worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op gamegebied. Bekende streamers komen langs om live verslag te doen en hun fans te ontmoeten. Daarnaast is er op The Reality Expo van alles te beleven voor jong en oud: spelen met of tegen militairen in de Defensie-stand, een robot besturen met Virtual Reality, racen als een echte F1-coureur, meedoen aan de Pokémon GO competitie, terug gaan in de tijd met retro-consoles in de Retro Relax Area en nog veel meer.

Lekker spelen met je eigen Xbox

Voor de échte gamefans is er de mogelijkheid om als deelnemer het hele weekend naar The Reality te komen. Deelnemers nemen hun eigen computer of console mee en bouwen hun game-opstelling op in een enorme zaal met ruim 1300 plekken. Zij kunnen meedoen aan competities van onder anderen Fortnite, League of Legends en Counter-Strike met duizenden euro’s aan prijzengeld of gewoon voor de lol spelen omringd door vrienden en gelijkgestemden. Uniek zijn dit jaar de console seats: deelnemers die alleen met een console komen gamen kunnen kiezen voor een speciale plek waar een scherm bij inbegrepen zit!

Bezoekers die geïnspireerd zijn geraakt door alle technologische ontwikkelingen kunnen op The Reality langs bij HackZone. Daar kunnen ze de tofste dingen zelf bouwen met hulp van ervaren techneuten.

Heb je er zin in en wil je met je Xbox One langs gaan, bestel dan de tickets via:
https://thereality.nl/store

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments