Het jaar is omgevlogen, tijd voor het nieuwe jaar.

Weer een jaar voorbij, een jaar waarin wij onze plek gevonden hebben. Een jaar waarin redacteuren zijn gekomen en gegaan. Een jaar waarin we hebben geprobeerd om van een klein idee met een grootse visie, namelijk het maken van een informatieve maar ook leuke Xbox One nieuwssite door gamers voor gamers, daadwerkelijk een naam te worden in de game website wereld en waarin wij vinden dat dit gelukt is. Een jaar waarin we meer en meer bezoekers op onze site zagen komen en we trots zijn op het feit dat we nu tienduizenden bezoekers per maand mogen verwelkomen. Een jaar met prachtige games, met een redactie waarin we veel hebben gelachen, waarin we heftige woordenwisselingen hadden maar waar we hebben gemerkt dat we boven alles een team hebben met mensen die een passie voor het gamen hebben. Zo’n jaar hebben wij gehad.

Wij willen jullie, de trouwe bezoekers van XboxNederland.nl, bedanken dat jullie de tijd nemen om onze schrijfsels te lezen. Dat jullie de tijd nemen om onze Facebook pagina te bezoeken en daar te reageren. We hopen dat we jullie het komend jaar weer van veel nieuws, ongezouten meningen, maffe video’s, prachtige columns en wat al niet meer kunnen voorzien.

Nieuwjaarswens

Namens Jeffrey, Martin, Niels, Domingo, Maarten, Sander, Ellen, Dante, Max en mijzelf, Rob, wensen we jullie een prachtig, gamerijk en gezond 2016 toe.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties