Microsoft organiseert op 25 februari een Xbox Media Event in San Francisco. Op dit evenement krijgen bezoekers “hands-on ervaring met games die in de lente uitkomen”.

CES (Consumer Electronics Show) is net geweest en de E3 begint pas op 12 juni, dus eind februari is een mooie gelegenheid om een eigen evenement te organiseren om zo enkele games te kunnen hypen promoten. Op dit evenement is onze grote held Phil “hand-in-broekzak” Spencer ook aanwezig, dus ik verwacht ook een briefing/livestream. Altijd leuk om als thuisblijver te kunnen meekijken naar de trailer en wellicht nieuwe gameplay beelden van onze favoriete games. Wat er precies getoond gaat worden is nog niet gelekt bekend, maar ik verwacht wel aardig wat leuke games zoals Quantum Break, Below, Fable Legends, ReCore en Tomb Raider DLC.

Phil-Spencers-Pocket

Of er ook wat nieuwe hardware getoond gaat worden betwijfel ik. Er gaan al tijden geruchten over een Xbox One Slim, maar dat gaat niet snel gebeuren denk ik. De aankomende bundels zijn al aangekondigd tot in maart (The Division bundel) en daar zit de huidige versie van de Xbox One bij. Als er voor de release van die bundel een Xbox One Slim wordt aangekondigd dan gooien ze hun eigen ramen in natuurlijk. Windows 10 en de nieuwe NXOE build worden vast wel getoond en wat er nog in de planning staat zal zeker worden besproken. Wat verwachten jullie nog meer van Microsoft?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments