Het is weer update tijd. We krijgen weer wat nieuwe functies toegevoegd en je Xbox wordt klaargemaakt voor de nieuwe headset.

Laten we met dat laatste beginnen. Volgende week komt de nieuwe Xbox Wireless Headset op de markt en om deze goed te laten werken krijgt de Xbox Accessories app een update. Met deze update kan je de headset afstellen waaronder een equalizer, bass boost, auto-mute sensitivity en mic monitoring.

Auto HDR en FPS Boost

Vorige maand kondigde men het al aan. Nu komen er nieuwe toggles voor zowel je FPS Boost als Auto HDR functie. In de game settings kan je nu deze functies aan of uit gaan zetten en zodra je de game start, zullen die veranderingen worden toegepast. Dit kan je controleren door de Xbox knop in te drukken en naar de indicatoren onder de klok te kijken.

Achievements terug in de app

De Achievements komen terug naar de app. De fans waren niet blij met de verwijdering van deze optie en daar heeft men naar geluisterd. Deze maand gaat men eerst een aantal variaties testen met een select groepje gamers en daarna komt het weer voor iedereen terug.

Manage je Xbox abonnementen

Er zal een abonnementen management naar je Xbox console komen die het voor gebruikers gemakkelijker maakt om alle informatie over je abonnementen terug te zien. Je kan daarin ook je betaalmogelijkheden aanpassen en zien wat voor abonnementen er allemaal zijn. Deze functie zal in Account te vinden zijn

Daar bovenop heeft men de laadprestaties van de Manage schermen in My Games & Apps verbeterd. Als je een game in de Store een game koopt met zowel de Xbox One als de Xbox Series X|S versies erin, dan zal het Manage scherm precies laten zien welke versies waar te vinden zijn en kan je beter kiezen wat je wil verwijderen en wat niet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments