Xbox laat je een echte Series X koelkast winnen

Als je het doelwit bent van grappen en grollen over de vorm van je  nieuwe console, wat doe je dan? Je lost het op!

Wij als trouwe Xbox-fans horen de grappen al sinds het begin. De vorm van de Series X lijkt op een koelkast. Dat deze grap (vooral door PS-fans) wordt gemaakt, is een beetje begrijpelijk. Al lijkt mij dat je als PS-fan best wat terughoudend moet zijn. De eigen PS5 zou bij de paus best goed op het hoofd passen, dus over die vorm, daar moeten we het al helemaal niet over hebben.

Maar goed, hoe reageer je als bedrijf op dat soort grappen. Bij Microsoft doen ze dat natuurlijk weer briljant. Want als je Xbox Series X op een koelkast lijkt, dan maak je toch gewoon een Xbox Series X koelkast.

Dat niet alleen, ze geven je als fan ook nog eens de kans om deze koelkast te winnen. Op het Twitter account van Xbox laten ze deze prachtige koelkast in volle glorie zien. Volledig met de laatste koeltechnologie.

Dus wil je deze koelkast winnen, dan kan dat. De competitie staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder. Het mooie is dat deze wedstrijd ook voor Nederland bestemd is dus doe lekker mee. De wedstrijd loopt tot 5 november.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments