Het lijkt een kleine aanpassing maar wel eentje waar veel gebruikers blij van gaan worden.

Voor Xbox-bezitters wordt het binnenkort een stuk eenvoudiger om van je speakers naar je een headset te schakelen. Microsoft test momenteel een functie die automatisch je speakers dempt wanneer je een headset aansluit op je Xbox-controller.

In een recente update in de Alpha Skip-Ahead ring van het Xbox Insider programma, kondigde het bedrijf aan dat het is begonnen met het uitrollen van deze nieuwe functie voor gebruikers die deel uitmaken van het Xbox Insider programma. Nu hoef je niet meer handmatig je speakers zachter te zetten als je een headset aansluit, maar worden de speakers automatisch gedempt, waardoor jou en je gezin veel hoofdpijn wordt bespaard. Ook erg handig voor die spelers die blijkbaar niet snappen dat het geluid van je tv ook echo veroorzaakt als je een mic gebruikt.

De recente update van de Alpha Skip-Ahead ring bevat ook nieuwe filters voor die spelers die last hebben van kleurenblindheid. De filters ondersteunen meerdere vormen van kleurenblindheid en kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van gebruikers zonder dat dit invloed heeft op de prestaties van een spel.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments