Wow, gisteren werd gewoon even de Tomb Raider Xbox One bundel aangekondigd. Hoe vet is dat? Tenminste, als je van de game houdt. Het kan mij weinig bekoren ik vind alleen Lara Croft een lekker ding. Nu heeft Major Nelson een tweet de wereld ingestuurd waarin staat dat ze elke dag van de week een nieuwe bundel gaan aankondigen. Wat we tot nu toe hebben gehad aan bundels en welke er hopelijk nog gaan komen bespreek ik in dit artikel met jullie.

Het begon een uur geleden met een tweet van Majoor Nelson (wat een held) waarin hij vertelde dat ze gewoon elke dag een bundel gaan releasen.

Rise of The Tomb Raider Bundel

RiseOfTheTombRaider_US_CAN_Groupshot_RGB In de vandaag aangekondigde Rise of The Tomb Raider bundel zit een 1TB HDD. Das lekker want de 500 GB die ik heb raakt snel op. Ook zit er een digitale downloadcode bij voor de volledige game, een code voor Tomb Raider: Definitive Edition (de Xbox One remake van de Xbox 360 Tomb Raider game van 2013) en een Tactical Survival kit (waarin een nieuwe outfit en een weapon skin zit voor Lara) Hij gaat waarschijnlijk 400 euro kosten.

The Halo  bundels

De Halo bundels zijn twee aparte bundels. Zo heb je de Masterchief bundel en je hebt de Halo 5 Limited edition. Master Chief bundel  De Master Chief Collection  Betreft een oude Xbox One en bezit de volgende eigenschappen. Het heeft 500 GB aan geheugen er zit een controller bij. 14 dagen aan Xbox Live Gold (yeaah jottum, not!) een digitale download van Halo: The Master Chief Collection en de game AC Unity. En dat voor de prijs van 349 Euro. Halo 5 Limited edition. Dit is echt één van de vetste en meest uitgebreide Limited Edities tot nu toe. Wat een bakbeest is dit. Je krijgt een custom 1 TB  Xbox One console ( zie video), een ubervette gestylede Xbox One Controller, een Steelcase book met daarin de Halo 5: Guardians Limited Edition full game download, een Guardian model gemaakt door Metal Earth en een exclusive DLC. Hoe vet is dat. Je moet er wel een bak met geld voor neertellen 499 Euro maar dan heb je ook wat. Halo Limited

Xbox One Forza Motorsport 6 Limited Edition

Jeffrey zou, als dit op zijn deurmat zou vallen, huilen van geluk. Wat zit er allemaal in dit pack? Een 1 TB HDD, een gestyled Xbox One in de kleuren van de auto op de cover van de game (hoe dat kreng heet? Joost mag het weten) De volledige game, een gestyled controller, een Jubileum DLC autopackage en misschien nog wel het allervetste. Als je de Xbox One aan zet hoor je een auto die start, hoe vet is dat? (lees irritant) Voor een bedrag van slechts 400 Euro’s. De Sint komt er bekaaid vanaf dit jaar.

Forza 6 bundelXbox One Elite

Ja, daar is hij het apparaat wat mening mens verdeelde in twee kampen. Zo schreeuwde de mensen met teveel geldt JAA! Die koop ik. De mensen zonder geld huilde ik eis ook 1TB. Mijn antwoord hierop is dan had je moeten wachten want je weet dat ze dit uiteindelijk doen. Maar wat zit er onder de motorkap? Wederom een 1TB aan schijfruimte, een fancy Elite controller die je helemaal zelf kan instellen zodat jij de ultieme controller samenstelt, een controller tasje ( niks geen handtas) en een Power Save feature waardoor je Xbox One 20% zuiniger wordt (eat this Greenpeace) O ja, het meest geliefde/gehate apparaat kost 499 Euro. Elite

Gears of War Ultimate Edition Bundel

Voor de mensen die van Blood and Gore houden is er de Gears of War Bundel. Dit is geen hele exclusieve bundel met limited stuff, of toch wel een beetje? Het bevat namelijk een matte 500 GB Xbox One console. Dit is ook verder het enige exclusieve. Voor de rest zit het standaard spul er weer in. Een Xbox One controller, de volledige game die geremasterd is in 1080p, de voorgaande Gears of War games van de Xbox360 digitaal en Early Access voor de nieuwste Gears of War 4 Beta. Ook krijg je AC Unity  er gratis ebij. Dit gaat je 349 Euro kosten     Gears of War

Xbox One Starter Pack

Voor elke noob is er het Starter Pack. Dit is gewoon de normale editie met een Kinect en 500 GB HDD en je krijgt er ook een Microsoft Complete Extended Service plan bij (wat dat ook mag zijn), 12 maanden Xbox Live gold, een controller en een gift card voor een extra controller, een $60 Xbox gift card of een game. Dit is de normale Starter Pack en die kost 479 Euro. Je hebt nog een Deluxe en die voegt nog een extra keuze toe aan het giftcard pakket deze kost ook 479 Euro. Altijd die doen dus.

De bundels van vorig jaar

We weten nu wat er tot op heden te bestellen was maar wat kregen we vorig jaar voor lekkers voorgeschoteld. En waarom zou ik moeilijk doen als het makkelijk kan. Er zijn video’s van maar niet meer nieuw te bestellen.

Sunset Overdrive Bundel

Titanfall Bundel

Call of Duty Advanced Warfare Limited Edition Xbox One 1TB Bundle

Xbox One Assassin’s Creed Unity Bundle

https://www.youtube.com/watch?v=uIC0yiEPQd4&feature=youtu.be Als ik iets vergeten ben laat mij het dan weten in de comments.

 Wat gaat er nog komen?

Ik kijk in mijn glazen bol en ik ga jullie vertellen welke bundels er aan het einde van dit jaar zijn aangekondigd.   Ik kan natuurlijk niet in de toekomst kijken maar ik ben erg benieuwd of ik gelijk ga krijgen.

Assasin’s Creed: Syndicate: Vorig jaar kwamen ze met een bundel van het voorgaande deel AC Unity, het lijkt mij dan ook niet onmogelijk dat ze het dit jaar gaan herhalen.

Fallout 4: Dit zou een verassing zijn omdat ze nog niet eerder met Bethesda hebben samengewerkt. Bethesda is echter alles zo ongelofelijk aan het hypen(speciale loot crates, etc.) dat als ze de mogelijkheid krijgen om een exclusieve bundel te releasen, ze dit vast gaan doen.

Star Wars: Battlefront: De samenwerking tussen EA en Xbox werd als iets exclusiefs gebracht tijdens de E3 2015. Ik zeg, laat het maar komen en als ik mijn geld op iets moest zetten, dan komt deze bundel er zeker weten.

Just Cause 3: Dit is een pure gok.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege: Ook de hype omtrent deze game is in volle gang. Dit pareltje zal worden opgepoetst met een hele dikke bundel.

Laat mij weten welke bundel er voor jullie mag komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments