De Series X en S zijn inmiddels alweer twee maanden oud. Dat is lang genoeg om de kleur van je controller zat te zijn. Goed nieuws dan, want Microsoft heeft een nieuw kleurtje voor je controller aangekondigd.

Vanmorgen kondigde Xbox de nieuwe controller op Twitter aan. Naast de zwarte, witte en blauwe controller die al beschikbaar waren, kunnen we binnenkort ook met deze gloednieuwe rode controller onze killstreaks, snelste rondetijden of wat dan ook neerzetten.

De controller heeft met zijn rode voorkant, witte achterkant en zwarte knoppen best een sportief uiterlijk. Het ding is vanaf 9 februari beschikbaar en gaat $64,99 kosten, wat op zo’n €64,99 neer zal gaan komen voor ons.

Bij wie begint de verzameldrift alweer op te komen bij het zien van deze nieuwe kleur?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
RLXTR
RLXTR
1 jaar geleden

“…en gaat $64,99 kosten, wat op zo’n €64,99 neer zal gaan komen voor ons.”
Echt hè. Ik heb de actuele wisselkoers er nog eens op nageslagen, €53,41 zou het moeten zijn. Als de wereld eerlijk zou zijn.
Anyway. De controller ziet er op zich wel geinig uit. Al doet het me wel denken aan Pokémon.

YazNL
YazNL
1 jaar geleden
Reply to  RLXTR

Je vergeet de BTW (Sales Tax). Deze word in de USA nooit mee genomen in de prijs en in Europa altijd. Dat zorgt al voor een deel het prijs verschil. Verder zijn de importkosten voor de 2 continenten ook anders want het andere deel gedeeltelijk verklaart. Ook is Europa een rijker continent en zijn wij bereid meer te betalen voor dezelfde producten. Deze controller kost dus in Brazilië veel minder dan hier of in de USA.