Tijdens de aflevering van Inside Xbox van vandaag maakten fans voor het eerst kennis met de nieuwe games voor Xbox Series X. We hebben gameplay-beelden, trailers en teasers van allerlei partners uit de hele wereld zien langskomen.

Gamers kregen zo een voorproefje van de ervaringen die ze kunnen verwachten wanneer de Xbox Series X rond de feestdagen uitkomt. De gepresenteerde games maken gebruik van de geavanceerde functies van deze nieuwe console, waaronder 4K-resolutie tot 120 frames per seconde, DirectStorage, hardware-acceleratie met DirectX Raytracing, razendsnelle laadtijden en nog veel meer. Bovendien zijn veel titels die vandaag werden getoond compatibel met Smart Delivery, de nieuwe technologie die het voor de komende generaties veel eenvoudiger maakt om hun gamecollectie samen te stellen. Dit zijn de games voor Xbox Series X die zijn  onthuld:

Assassin’s Creed Valhalla

Zie ons andere bericht

Bright Memory: Infinite

Call of the Sea

Chorus

DiRT 5

Madden NFL 21

Scarlet Nexus

Scorn

Second Extinction

The Ascent

The Medium

Vampire: The Masquerade

Yakuza: Like a Dragon

In deze aflevering van Inside Xbox werd ook Xbox 20/20 geïntroduceerd. In 20/20 geven ze elke maand hun visie op de toekomst van gamen en behandelen ze hardware, games, platforms, services en meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments