Xbox helpt onwetende ouders met instructievideo

Sinterklaas is net het land uitgezet en de kerstboom ziet de eerste cadeautjes al weer onder zich verzamelen. Dus dat betekent weer veel ouders die geen idee hebben wat een Xbox kan en die wel wat hulp kunnen gebruiken.

Natuurlijk zou Microsoft, Microsoft niet zijn als ze daar wel iets op hadden verzonnen. Het Xbox team heeft gewoon voor die onwetende ouders een video gebouwd. En dat er onwetende ouders zijn, dat merk je gelijk op de vele Facebook groepen die Xbox als onderwerp hebben. Vragen als: ‘wat is Xbox Gold’ of ‘wat kan je met de Xbox Game Pass’ zijn daar nog maar het begin van.

In de video worden wat zaken uitgelegd zoals het instellen van de Xbox One en hoe je bepaalde instellingen kan regelen. Alle basisbeginselen worden je in 10 minuten uitgelegd. Het laat zelfs een lijstje kindvriendelijke games zien die je kan checken.

18+ is niet voor niets 18+

De enige voorwaarde is wat kennis van de Engelse taal. Dus wil je niet dat je 8-jarige aan zijn vriendjes appt dat hij net in GTA V door een hoer is gepijpt, kijk dan even met alle aandacht naar deze instructies. Dat voorkomt ook dat je over een maand of 2 op school moet komen omdat je kind ineens hele slechte cijfers haalt.

Zorg dat je weet wat je kinderen spelen. Dit is waarom er 18+ op de doos staat.
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments