Liefhebber van Marvel en wil je een Series S scoren? Doe dan mee met de  Xbox Sweepstake.

Xbox heeft de handen ineengeslagen met Marvel Studios’ “Doctor Strange in the Multiverse of Madness,” die op 6 mei in de bioscoop draait, om een limited-edition aangepaste Xbox Series S console en Xbox draadloze controllers te maken die zijn geïnspireerd op de belangrijkste personages uit de film.

Op de aangepaste Xbox Series S console staat Gargantos, de reusachtige, groene, eenogige octopus uit een andere dimensie die één van de gevaarlijkste schurken van de film is. Naast de console onthult Xbox ook draadloze controllers die zijn gemodelleerd naar vier van de hoofdpersonages uit de aankomende film: Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) en The Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), evenals Wong (Benedict Wong), en America Chavez (Xochitl Gomez). Elke controller bevat kenmerkende en herkenbare onderdelen en texturen van de kostuums van de personages.

Fans kunnen meedoen en kans maken op de exclusieve aangepaste Xbox Series S en alle vier de Xbox Wireless Controllers door de officiële Xbox sweepstakes tweet te retweeten.

Daarnaast kunnen fans genieten van de actie met Fortnite Chapter 3: Season 2’s Battle Pass met onder andere Master of the Mystic Arts, Doctor Strange. Met de Chapter 3 Season 2 Battle Pass kun je Doctor Strange vrijspelen en de Conjure Weapon Emote, Spellwork Scimitar, en meer!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments