Nog een paar uur en dan gaat Microsoft los op de E3. Maar ze zijn al druk bezig met het uitbrengen van allerlei zaken. De Game Pass Ultimate is nu beschikbaar, voor iedereen.

Eerder was deze dienst alleen voor Insiders te benaderen maar vanaf nu kan je deze combi met Xbox Live Gold en de Xbox Game Pass aan gaan schaffen. Voor 12,99 euro per maand ben je totaal klaar en kan je naast altijd online gamen ook gebruik maken van de games die in de Game Pass zitten. Voor die 3 euro per maand extra krijg je er dus Live Gold bij. Als je hem nu aanschaft worden je huidige Live Gold en Game Pass abonnement omgezet naar dit abonnement.

Om dit te vieren kan je nu de eerste maand van de Xbox Game Pass Ultimate voor maar 1 euro aanschaffen. Met de E3 druk aan de gang en de belofte dat men vanavond nog wat aankondigingen doet wat betreft de Game Pass is het de tijd hem aan te schaffen.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
3 jaren geleden

Er zit bovendien ook Game Pass voor de PC bij, mochten er ook mensen zijn die gamen op Windows 10. ‘k Ben flink wat spellen aan het installeren op dit moment!

Rik
Beheerder
Rik
3 jaren geleden
Reply to  Dynko

Ja, het is in alle opzichten een erg goede deal!