De Game Pass krijgt weer wat nieuwe toevoegingen voor de komende maand. Wij zetten ze op een rijtje.

September is weer een goede maand voor Game Pass bezitters. Maar liefst 10 nieuwe games komen bij de al bestaande lijst.

Op 1 september komen de volgende games erbij:

Halo: The Master Chief Collection

Vier epische Halo titels waaronder de remastered campaigns van Halo: Combat Evolved Anniversary en Halo 2: Anniversary. Maar ook Halo 3 en 4 en honderden maps om in de multiplayer te gebruiken. Daarnaast heeft de game Xbox One X enhancements gekregen.

Quantum Break

Remedy Entertainment staat bekend om zijn cinematic action games. Quantum Break is een episch sci-fi avontuur waarin jij de strijd aangaat met de Monarch Solutions organisatie om zo een breuk in de tijd te herstellen. De game bevat bekende acteurs zoals Shawn Ashmore, Aidan Gillen, Dominic Monaghan en Lance Reddick.

Aven Colony

In Avon Colony ben je de leider van de Aven Expedition. Op de planeet Aven Prime probeer je een kolonie te creëren en daar te overleven.

Shadow Warrior 1

Indie studio Flying Wild Hog heeft in 2013 de reboot van de klassieker uit 1997 gemaakt. Het vertelt het verhaal van een shogun genaamd Lo Wang die het legendarische zwaard van ongekende power moet vinden voor zijn baas, Zilla Enterprise.

Sky Force Reloaded

Sky Force Reloaded is gemaakt door Infinite Dream. De scrolling shooter leidt je door grote explosies, lasers, grote bazen en je hebt een aardig aantal vliegtuigen om te besturen.

Manual Samuel

Dit is een unieke game gemaakt door het team van Perfectly Paranormal. Als Samuel sterft sluit hij een deal met de Grim Reaper. Hij moet een hele dag overleven terwijl hij zijn hele lichaam zelf moet besturen. Van ademen tot knipperen, alles moet je zelf in werking zetten. De game is ook in coop te spelen.

Snake Pass

Samen met Noodle the Snake en Doodle the Hummingbird ga je in deze platformer door Haven Tor op zoek naar de vermiste Keystones.

Giana Sisters: Twisted Dreams

Ook dit is een platformer in de old-school style. Lekker retro knallen en puzzels oplossen.

InnerSpace

InnerSpace laat je het heelal verkennen. Je rijdt door prachtige landschappen of duikt onder in verloren oceanen. Je gaat op zoek naar de oude goden om zo de seven airframes te unlocken.

Op 5 september zien we dan Onrush verschijnen.

Onrush is gemaakt door de race experts van Codemasters. Het is een off-road arcade racing game die je in hoog tempo diir de wereld heen laat scheuren.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments