Nieuws van het Xbox Game Pass front. Er komen weer wat nieuwe games in de lijst.

De Xbox Game Pass blijft maar uitbreiden. Vandaag liet onze Major Nelson weer horen dat er deze maand nog een aantal games bij gaan komen. Morgen zien we de eerste verschijnen.

21 februari

Batman: Return to Arkham

Al eerder aangekondigd kan je morgen los in de twee Batman games, Arkham Asylum en Arkham City, de eerste twee geweldige Batman Arkham games. In Asylum ga je tekeer in het psychiatrisch ziekenhuis van Arkham, in de tweede kom je in de gevangenis van Arkham terecht.

Headlander

Dit is een 2,5D metroidvania-stijl game. Je bent de laatst overgebleven mens of beter, het laatste menselijke hoofd, in de wereld. Je bent je geheugen kwijt en dat is niet gek als je hoofd in een glazen pot zit.

Disney Epic Mickey 2: The Power of Two

Ga als Mickey Mouse en Oswald met je kwast op avontuur in deze co-op game.

28 februari

The Walking Dead: Season 2

Het tweede seizoen van deze Telltale game gaat verder waar je in het eerste seizoen bent gebleven. Clementine is alleen in deze wereld vol ondoden.

Alien: Isolation

Nogal schrikkerig? Dan is dit de game voor jou. Alle lichten uit, je headset op en sluipen door dat verlaten space station. Als Amanda Ripley ga zit je gevangen op Sevastopol en wordt je achtervolgd door de van de film bekende monsters en vijandige droids.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments