Terwijl Major Nelson op vakantie lijkt te zijn wat de nieuwe Deals betreft, is hij wel wakker als het om de Game Pass gaat.

The Wild at Heart (Cloud) ID@Xbox – Vandaag beschikbaar

Verken een prachtige, handgemaakte wereld vol charmante puzzels en diepe geheimen in The Wild at Heart, een grillig verhaal rond twee kinderen die ontsnappen naar een fantastisch land vol magische wezens waar ze bevriend mee kunnen raken en een vreemde orde van beschermers die de weg kwijt zijn. Welkom in de Deep Woods.

For Honor (Cloud en console) – 3 juni
Er woedt oorlog in het land van Heathmoor waar helden van rivaliserende facties elkaar bevechten gaan in eindeloze gevechten. Gebruik en verbeter je vaardigheden om als overwinnaar uit de strijd te komen in een aantal spannende single- en brute multiplayer-speltypen. Grijp het lot in je handen en vecht… voor eer.

Backbone (pc) ID@Xbox – 8 juni
Raccoon detective Howard Lotor is geen held. Hij kan amper de huur betalen. En toch is hij op iets gestuit dat zo gigantisch is dat het de hele samenleving door elkaar zal schudden. Verbluffende beelden, een suggestieve soundtrack en een gedurfd verhaal brengen een dystopisch Vancouver, BC, bewoond door dieren, tot leven in dit langverwachte post-noir avontuur. Aan de slag, detective.

Darkest Dungeon (Cloud, Console en pc) ID@Xbox – 10 juni

Darkest Dungeon is een uitdagende gothic roguelike turn-based RPG over de psychologische spanningen van het avonturieren. Rekruteer, train en leid een team van gebrekkige helden door verdraaide bossen, vergeten kazernes, verwoeste crypten en verder. Er wachten niet alleen onvoorstelbare vijanden, maar ook stress, hongersnood, ziekte en de altijd naderende duisternis.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments