Microsoft ook een aantal grote veranderingen aangekondigd voor Xbox Game Pass over de hele wereld. Ze “onderzoeken” nieuwe abonnementsvormen, lanceren cloud gaming in meer gebieden en het belangrijkste voor bestaande abonnees, het upgraden van het systeem zodat games worden gespeeld alsof ze worden gestreamd vanaf een Xbox Series X.

Ze kondigden ook aan dat streaming naar de Xbox consoles zal komen zodat je een game kunt uitproberen voordat je hem aanschaft. Hieronder een aantal uitspraken van Microsoft:

Xbox onderzoekt nieuwe abonnementsaanbiedingen voor Xbox Game Pass zodat meer spelers over de hele wereld de meest meeslepende en leuke games kunnen ervaren over apparaten, geografische gebieden en financiële realiteiten heen.

Xbox werkt samen met telecommunicatieproviders aan nieuwe koopmodellen zoals Xbox All Access, waarmee consumenten zowel een console als Game Pass kunnen kopen voor een lage maandelijkse prijs, in plaats van geld vooraf uit te geven.

Xbox bouwt zijn eigen streamingapparatuur voor cloudgaming om gamers op elke tv of monitor te bereiken zonder dat ze een console nodig hebben.

In de komende weken zal cloud gaming op de browser open gaan voor alle Xbox Game Pass Ultimate leden. Met Edge, Chrome, en Safari ondersteuning, zullen spelers een klik verwijderd zijn van gamen op bijna elk apparaat.

We zijn in de laatste fase van het updaten van onze Microsoft-datacenters over de hele wereld met onze nieuwste generatie hardware, de Xbox Series X. Dit betekent dat gamers snellere laadtijden en betere framerates zullen zien, en Xbox Series X|S-geoptimaliseerde games zullen ervaren.

Later dit jaar voegen we cloudgaming rechtstreeks toe aan de Xbox-app op pc en integreren we het in onze console-ervaring om scenario’s te verlichten, zoals uitproberen voordat je downloadt.

Al met al staat er weel veel op de ontwikkellijst. Zondag horen we vast meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments