Woep woep, het is januari en het jaar is begonnen. En een goed begin is het halve werk dus hier zijn de nieuwe toevoegingen die we in de Xbox Game Pass gaan zien.

Vanaf nu kan je de volgende games gaan spelen.

Gorogoa (Cloud, Console, en PC) ID@Xbox

Gorogoa, winnaar van Debut Game bij de BAFTA Games Awards, is een elegante evolutie van het puzzelgenre, verteld via een prachtig handgetekend verhaal, ontworpen en geïllustreerd door Jason Roberts.

Olija (Cloud, Console en PC) ID@Xbox

Olija is een spel over de zoektocht van Faraday, een man die schipbreuk leed en vervolgens gevangen zat in het mysterieuze land van Terraphage. Gewapend met een legendarische harpoen, probeert hij samen met andere schipbreukelingen dit vijandige land te verlaten om terug te keren naar hun thuisland.

The Pedestrian (Cloud, console en PC) ID@Xbox

The Pedestrian is een 2.5D side-scrolling puzzelplatformer in een dynamische wereld met verbluffende graphics en uitdagende puzzels waarin je openbare wegwijzers moet herschikken en opnieuw moet verbinden om elke boeiende omgeving te verkennen en te doorlopen.

Binnenkort verkrijgbaar

Embr (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 6 januari

Vecht met vrienden om de winst in deze onvoorspelbare en hectische multiplayer-game. Werk samen met vrienden, ga dagelijkse uitdagingen aan en klim naar de top van de brandweerladder. Er is meer dan één manier om een held te worden!

Mass Effect Legendary Edition (Console en PC) EA Play – 6 januari

De Legendary Edition bevat singleplayer-basiscontent en meer dan 40 DLC uit de veelgeprezen Mass Effect-, Mass Effect 2- en Mass Effect 3-games, inclusief promowapens, armors en packs – geremasterd en geoptimaliseerd voor 4K Ultra HD.

Outer Wilds (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 6 januari

Ga op verkenning uit nieuwsgierigheid met een handgemaakt zonnestelsel vol geheimen om te ontdekken en gevaren om te vermijden tijdens je verkenningstocht door de ruimte. Spelers krijgen verschillende hulpmiddelen om de ruimte te verkennen, waaronder een eigen ruimteschip en jetpack, een verkenningssonde om te verkennen en foto’s te maken, en een signaalkijker om geluidssignalen op te sporen en oriëntatiepunten van veraf te bekijken.

Spelunky 2 (Console en PC) ID@Xbox – 13 januari

Deze uitdagende rogue-like platformgame biedt je de vrijheid om je eigen pad te banen door de willekeurig gegenereerde grotten en ruïnes. Ontrafel de geheimen alleen of met vrienden!

The Anacrusis (Game Preview)(Console en PC) ID@Xbox – 13 januari

Beschikbaar op dag één met Xbox Game Pass:
The Anacrusis is een coöperatieve first-person shooter voor vier spelers die zich afspeelt aan boord van een gigantisch sterrenschip dat is gestrand aan de rand van het heelal. Werk samen met je vrienden in een oneindig herspeelbaar gevecht tegen buitenaardse hordes om extraatjes, wapens en nieuwe manieren van spelen vrij te spelen die je met je team kunt delen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments