Het is weer tijd voor wat nieuwe aankondigingen die we in de Game Pass gaan zien verschijnen. Dit zijn ze deze keer.

Dragon Quest Builders 2 (Console en pc) – 4 mei

Een RPG in een fantasieland dat bedreigd wordt door een kwaadaardige sekte. Verken, vecht, creëer en oogst in de charmante single-player campagne of bouw grote projecten in de online sandbox mode voor maximaal 4 spelers.

FIFA 21 (Console en pc EA Play – 6 mei

Xbox Game Pass Ultimate- en PC-leden kunnen het veld op en krijgen geweldige beloningen wanneer FIFA 21 wordt toegevoegd aan The Play List met EA Play, inclusief een nieuwe EA Play Volta Squad Boost en FUT Season XP Boost.

Outlast 2 (Cloud, Console en pc) ID@Xbox – 6 mei

Outlast 2 is het vervolg op de veelgeprezen survivalhorrorgame Outlast en speelt zich af in hetzelfde universum als de eerste game, maar met andere personages en een andere setting. Outlast 2 is een nieuwe reis naar de dieptes van de menselijke geest en zijn duistere geheimen.

Steep (Cloud en Console) – 6 mei

Glij door een gigantische open wereld door de Alpen, waar de sneeuw altijd vers is en de run nooit eindigt

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster (Console en pc) – 13 mei

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster brengt de tijdloze klassiekers naar de huidige generatie fans, zowel oude als nieuwe. Ga helemaal op in de wereld van Spira en geniet van de meer dan 100 uur gameplay die de twee klassiekers samen bieden.

Just Cause 4: Reloaded (Cloud, Console en pc) – 13 mei

Just Cause 4 Reloaded biedt een expansieve en explosieve ervaring met nieuwe wapens, voertuigen en uitrusting! Vlieg met hoge snelheid door het luchtruim met de Skystriker Weaponized Wingsuit of cruise over de wegen van Solís met de Deathstalker Scorpion Muscle Car.

Psychonauts (Cloud, Console en pc) – 13 mei

Een psychisch avontuur uit het brein van Tim Schafer. Psychonauts volgt het verhaal van een jonge helderziende genaamd Razputin. Verken het fantastische rijk van de innerlijke geest – sluit je aan bij de Psychonauts!

Red Dead Online (Cloud en Console) – 13 mei

Sluit je aan bij miljoenen medespelers in Red Dead Online, dat nu boordevol zit met jarenlange nieuwe functies, gameplay en extra verbeteringen. Stap in een levendige, steeds veranderende wereld en ervaar het leven in het grensgebied van Amerika. Baan je eigen weg terwijl je op premiejacht gaat, het opneemt tegen outlaw gangs en andere spelers; jaag, vis en handel, zoek naar exotische schatten, stook Moonshine, en nog veel meer om te ontdekken in een wereld van verbazingwekkende diepte en detail.

Remnant: From the Ashes (pc) – 13 mei

De wereld is in chaos gestort door een eeuwenoud kwaad uit een andere dimensie. Als een van de laatste overblijfselen van de mensheid moet je alleen of samen met maximaal twee andere overlevenden het opnemen tegen hordes dodelijke vijanden.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
RLXTR
RLXTR
1 jaar geleden

Genoeg te spelen weer, de komende tijd!

Rik
Beheerder
Rik
1 jaar geleden
Reply to  RLXTR

Absoluut. Gaat lekker daar bij afdeling Game Pass.