Xbox Game Pass krijgt gloednieuwe games in lijst

De prijs van een Xbox Game Pass is best pittig. Zeker als je er maar oude meuk voor krijgt. Maar wat als men er gloednieuwe games in stopt?

Want dat gaat namelijk gebeuren als het om Xbox One exclusive games van de Microsoft Studios zelf gaat. Dit heeft Microsoft aan ons laten weten. De Xbox Game Pass kost je nu net geen 10 euro per maand. Daar krijg je een lijst aan games voor die je vrijelijk kan spelen. Wel games die al even uit zijn dus je moet er wel even op wachten. Gears of War 4 kwam bijvoorbeeld pas een jaar na release in de lijst terecht.

Voor games zoals de komende State of Decay 2, Crackdown 3 en de binnenkort uitkomende Sea of Thieves geldt deze regel niet. Zij zullen direct met de release speelbaar zijn als je de Xbox Game Pass bezit. Dat is natuurlijk wel een leuke stukje waar voor je geld. Reken dat je 120 euro per jaar uitgeeft aan dit abonnement dan heb je dat er met twee nieuwe games eigenlijk al uit. Dan wordt zo’n Pass ineens wel erg interessant. Dus haal hem nu in de Store!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
toetje1977
toetje1977
4 jaren geleden

Niet slecht toch? Krijg je precies wat je wilde Rob. Heb je ooit een keer hierover bezig gehoord in ieder geval tijdens de week met XBNL