De eerste was al aangekondigd. Damn, die heb ik net aangeschaft. Zo zie je maar weer dat je met je Game Pass eigenlijk gewoon geen games meer moet kopen. Dit is de rest die eraan zitten te komen.

UPDATE 3-DEC: Op bovenstaande afbeelding zie je Hot Wheels Unleashed staan. Microsoft heeft laten weten dat het om een vergissing gaat. Hot Wheels Unleashed komt voorlopig niet naar Xbox Game Pass, zie hier voor meer informatie.

Vandaag beschikbaar

Eastward (Cloud, Console en PC)

Welkom in de charmante wereld van Eastward! Reis door een samenleving die op instorten staat en ontdek prachtige stadjes, vreemde wezens en nog vreemdere mensen! Gebruik John’s vertrouwde koekenpan en Sam’s mystieke krachten op een ongewoon avontuur in het onbekende.

The Walking Dead: The Final Season (Cloud, Console en PC)

Na jaren onderweg te zijn geweest en het hoofd te hebben geboden aan zowel levende als dode bedreigingen, is een afgelegen school misschien eindelijk Clementine en AJ’s kans op een thuis. Maar de bescherming ervan zal offers vergen. In dit aangrijpende, emotionele laatste seizoen bepalen je keuzes je relaties, je wereld en hoe het verhaal van Clementine eindigt.

Totally Reliable Delivery Service (PC)

Riemen vast en start de bestelwagen, het is tijd om te leveren! Doe mee met maximaal drie vrienden en klaar de klus.

Binnenkort verkrijgbaar

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (Cloud, Console en PC) – 6 december

Een onvergetelijke ervaring door het Star Wars-sterrenstelsel met het grootste aantal LEGO Star Wars-personages en -voertuigen tot nu toe, nieuwe meeslepende gevechtsmechanismen, een groot aantal te verkennen planeten en nog veel meer! Spelers beleven het epische verhaal van de Skywalker Saga opnieuw, verteld door de lens van hilarische LEGO-humor. Kies het begin van een willekeurige trilogie, waaronder Star Wars: The Phantom Menace, Star Wars: A New Hope of Star Wars: The Force Awakens en begin je reis op 6 december voor Cloud, Console en PC.

Hello Neighbor 2 (Cloud, Console en PC) – 6 december

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Hello Neighbor 2 is een stealth horror game over het blootleggen van de geheimen van je griezelige buurman. Ben jij degene die de Buurman te slim af is en ontdekt wat hij verbergt?

Chained Echoes (Cloud, Console en PC) – 8 december

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Valandis is in oorlog. De drie koninkrijken vechten al eeuwenlang. Vrede lijkt geen optie. Bereid je voor op een avontuur in een wereld vol wonderen, magie, mechs, charmante personages, luchtschepen en gemene vijanden. Lukt het jou om eeuwige vrede te sluiten met je helden?

Metal: Hellsinger (Xbox One) – 8 december

Metal: Hellsinger, eerder uitgebracht op Cloud, PC en Xbox Series X|S met Game Pass, is een ritme-FPS boordevol duivelse vijanden, krachtige wapens en metalmuziek. Laat de harten van demonen schrikken terwijl je je een weg vecht door acht Hells op een helse reis om het zuiverste doel te bereiken: Wraak.

High On Life (Cloud, Console en PC) – 13 december

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Uit het brein van Justin Roiland komt High On Life. De mensheid wordt bedreigd door een buitenaards kartel dat hen als drugs wil gebruiken. Het is aan jou om Garmantuous en zijn bende te redden en de wereld te redden!

Potion Craft (Console en PC) – 13 december

Potion Craft is een alchemistische simulator waarin je met je gereedschap en ingrediënten omgaat om drankjes te brouwen. Je hebt de volledige controle over de hele winkel: bedenk nieuwe recepten, trek klanten aan en experimenteer naar hartelust. Denk eraan: de hele stad rekent op je.

Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan (Cloud, Console en PC) – 15 december

Een gezonde, creature capture, 2.5D Adventure-Puzzle-Platformer met meer dan 30 uur gameplay! Het is een gezinsvriendelijk, openlijk toegankelijk, RPG-geïnfundeerd avontuur waarin je grillige wezens moet redden door kleur terug te brengen in de wereld die je ooit kende!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties