Het gerucht deed al een tijdje de ronde en is inmiddels bevestigd. Microsoft werkt aan een Xbox Game Pass subscriptie voor familie en vrienden. Hoe zit dat?

De afgelopen jaren is vanuit de Xbox-community herhaaldelijk om een Game Pass plan voor familie verzocht. Eén subscriptie, waar je vervolgens met je hele gezin gebruik van kunt maken. Ook binnen de XBNL-community een wens die al langer uitgesproken wordt. Nu is het dan eindelijk zo ver.

Microsoft heeft de zogenaamde Xbox Game Pass Friends & Family subscriptie in het leven geroepen. Deze ultieme versie van Xbox Game Pass wordt momenteel in Ierland en Colombia getest. Op de subscriptie kunnen in totaal 4 vrienden of familieleden deelnemen. Je kunt dus in totaal met 5 personen van de subscriptie gebruik maken. De voorwaarde is dat iedereen in hetzelfde land woont (sorry Niels). De subscriptie kan vanuit de Xbox Family Settings app beheerd worden. Op de website van Microsoft zien we dat de subscriptie €21.99 zal kosten en ook PC Game Pass en xCloud zijn onderdeel van de subscriptie. Wanneer de Xbox Game Pass Friends & Family subscriptie in de Benelux beschikbaar komt is nog niet bekend. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte!

Mocht je in de tussentijd wat inspiratie op willen doen. In deze artikelen lees je over de beste games die je op dit moment in de Xbox Game Pass kunt spelen: de beste 3D platformers, de beste verhalende games, de beste strategy games en de beste Indies!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties