Het is weer tijd voor een rijtje aan nieuwe games in jullie Game Pass waaronder een paar Day One exemplaren

SnowRunner (Cloud, Console en pc) – Nu beschikbaar

SnowRunner zet je in de bestuurdersstoel van krachtige voertuigen terwijl je extreme open omgevingen verovert met de meest geavanceerde terreinsimulatie ooit. Bestuur meer dan 40 voertuigen in merken als Ford, Chevrolet en Freightliner terwijl je je stempel drukt op een ongetemde open wereld

Peggle 2 (Cloud) EA Play – 20 mei

Peggle 2 is een magische game vol stuiterballen, magische wasknijpers en bakstenen gemaakt van puur samengeperst plezier! Test je geluk en vaardigheid door pinnen weg te spelen, bakstenen te rammen en je schoten precies goed te timen om extreme koorts te bereiken!

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Cloud) EA Play – 20 mei

Maak de Sapkanonnen klaar en bereid je voor op de strijd! Ontdek 20 volledig aanpasbare personageklassen, ga hilarische missies te lijf, versla epische eindbazen, ga voluit tegen vrienden en vijanden in zes PvP-standen, waaronder Battle Arena, en meer. Ervaar de onbeleefbare spanning van gevechten vandaag nog met EA Play!

Secret Neighbor (pc) ID@Xbox – 20 mei

Secret Neighbor is een spannende multiplayer horror game waarin een groep kinderen hun vriend probeert te redden uit de griezelige kelder van de Buurman – het enige probleem is dat een van de kinderen de Buurman in vermomming is.

The Wild at Heart (Console en pc) ID@Xbox – 20 mei

Op dag één met Xbox Game Pass! The Wild at Heart is een grillig verhaal rond twee kinderen die ontsnappen naar een fantastisch land vol magische wezens waarmee ze bevriend kunnen raken en een vreemde orde van beschermers die de weg kwijt zijn. Verken een prachtige, handgemaakte wereld vol charmante puzzels en diepe geheimen. Welkom in de Deep Woods.

The Catch: Carp & Coarse Fishing (Cloud, Console en pc) – 21 mei

Met 35 vissoorten om op te jagen, zul je je strategie en tactieken moeten bijstellen om elke bossvis te vangen. Om te slagen moet je, op basis van het tijdstip van de dag, de weersomstandigheden en de perfecte uitrusting,  voordat je de hengel uitgooit om de strijd aan te gaan en deze ongrijpbare wezens te vangen, je hengelplek kiezen.

Knockout City (Console en pc) EA Play – 21 mei

Op dag één met Xbox Game Pass voor PC en Ultimate met EA Play! Oproep aan alle vechtersbazen! Vorm een team en ga de strijd aan in Knockout City, waar epische dodgeball-vechters de score vereffenen in teamgebaseerde multiplayer-wedstrijden. Gooi, vang, pass, ontwijk en tackle je een weg naar dodgeball dominantie!

Maneater (Cloud, Console en pc) ID@Xbox – 25 mei

Maneater is een single-player actie RPG, die zich afspeelt in de onvergeeflijke wateren van de Golfkust. Vecht om te overleven in de open oceaan, moerassen en rivieren met op elke diepte gevaar op de loer. Je enige hulpmiddelen zijn je verstand, je kaken en een onnatuurlijk vermogen om te evolueren terwijl je je voedt.

Conan Exiles (Cloud en Console) ID@Xbox – 27 mei – Geoptimaliseerd voor Series X|S

Alleen en naakt in een vijandig land, is je eerste taak simpelweg overleven. Daarna moet je een bolwerk bouwen en je bondgenoten verzamelen. En van daaruit kun je op pad om je vijanden te overheersen. Conan Exiles is een survivalgame voor één en meerdere spelers, in een gigantische open wereld met mythische beesten, gevaarlijke kerkers en de vrijheid om te spelen zoals jij dat wilt.

Fuzion Frenzy (Cloud) – 27 mei

Het originele Xbox-spel Fuzion Frenzy combineert de onophoudelijke, hectische actie van een futuristische straatsport met het actievolle plezier van minigames in een dynamische 3D-stadsomgeving. Zes arena’s en meer dan 45 minigames zorgen voor veel competitieve pret voor maximaal vier spelers.

Joy Ride Turbo (Cloud) – 27 mei

Joy Ride Turbo is een arcaderacer die precisie, snelheid en waanzinnige stunts biedt! Laat je vaardigheden zien in het Stunt Park of verken en vind verzamelobjecten waarmee je auto’s vrijspeelt, zodat je een voorsprong krijgt voor snellere races en dodelijke stunts.

MechWarrior 5: Mercenaries (Console) ID@Xbox – 27 mei

Welkom in het jaar 3015! Het is een geweldige tijd om te leven. De mensheid heeft duizenden sterrenstelsels gekoloniseerd, er is overal oorlog en de slagvelden van de toekomst worden gedomineerd door kolossale machines die bekend staan als BattleMechs. Het is gevaarlijk werk voor de elite piloten van deze metalen gedrochten, maar dat is waarom een machtsgeile MechWarrior als jij hier is, toch? Als je wilt knallen, slopen, stampen – en profiteren – stap dan naar binnen!

Slime Rancher (pc) ID@Xbox – 27 mei

Slime Rancher is het verhaal van Beatrix LeBeau, een dappere, jonge boerin die een leven begint duizend lichtjaren van de aarde op de ‘Far, Far Range’ waar ze probeert haar brood te verdienen met het vangen van slimes. Met een houding van aanpakken, veel lef en haar trouwe vacpack, probeert Beatrix een claim te leggen, een fortuin te vergaren en het voortdurende gevaar te vermijden dat dreigt van de rollende, schuddende lawine van slimes om elke hoek!

Solasta: Crown of the Magister (pc) ID@Xbox – 27 mei

Ontdek de verwoeste wereld van Solasta. Verken ruïnes en kerkers op zoek naar legendarische schatten, ontdek de waarheid van een eeuwenoud cataclysme en voorkom dat het opnieuw gebeurt. Stem je team af op de strategie van je voorkeur en maximaliseer de vaardigheden van je groep in klassieke tableto

SpellForce 3: Soul Harvest (pc) – 27 mei

Laat je stempel achter in de chaotische wereld van Nortander in SpellForce 3: Soul Harvest. Verken en bloei, bouw en leid legers, ontwikkel je personage en verdedig de troon in dit verhaal over afvalligen en rebellie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments