Xbox exclusive ‘RPG Time: The Legend of Wright’ krijgt releasedatum

Die komt al snel uit!

In een nieuwe trailer leer je meer over het verhaal in ‘RPG Time: The Legend of Wright’ kennen. Ook hebben we van deze Xbox exclusive een releasedatum gekregen. Goed nieuws! Je kunt al zeer snel met de game aan de slag.

Tijdens de E3 van 2019 hebben we voor het eerst met ‘RPG Time: The Legend of Wright’ kennis gemaakt. Bij het zien van de eerste trailer was ik erg onder de indruk van met name de stijl die de game kenmerkt. Deze titel van DeskWork zou in 2020 op de Xbox moeten verschijnen.

Ik weet niet waarom de game bijna twee jaar uitstel heeft gekend en ik weet ook niet waarom wij er al die tijd zo weinig over hebben gehoord. Om eerlijk te zien maakt het me ook allemaal niet meer uit na bovenstaande story trailer gezien te hebben. Want wat ziet het er prachtig, stijlvol en uniek uit! Mijn eerste indruk is dat de game het wachten meer dan waard geweest is. Of die indruk ook klopt valt natuurlijk nog te bezien. Lang hoeven we er gelukkig niet meer op te wachten, want op 10 maart 2022 komt ‘RPG Time: The Legend of Wright’ uit. Ben je benieuwd wat voor avontuur je te wachten staat? Check dan vooral de trailer, want die geeft een mooi beeld!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties