Paars met een roze randje, het kan allemaal want hij is terug, de Xbox Design Lab.

Vijf jaar geleden werd Xbox Design Lab gepresenteerd als een manier om je eigen officiële draadloze Xbox-controllers te ontwerpen.  Ondertussen zijn er honderdduizenden unieke ontwerpen gemaakt. Afgelopen oktober werd Xbox Design Lab gepauzeerd in voorbereiding op de lancering van de Xbox Series X|S en de nieuwe draadloze Xbox-controller. Vandaag is Xbox Design Lab weer terug om je te helpen een controller te maken die onmiskenbaar van jou is.

Wat is Xbox Design Lab?

Xbox Design Lab is een aanpassingsprogramma dat verschillende manieren biedt om je eigen gepersonaliseerde Xbox draadloze controller te maken. Fans kunnen bijna alle externe onderdelen van de controller in kleur aanpassen, waaronder de behuizing, achterkant, D-pad, bumpers, triggers, thumbsticks, ABXY-, View-, Menu- en Share-knoppen. Met Xbox Design Lab kun je een controller aanpassen aan je eigen creatieve stijl, een verhaal vertellen of een speciaal moment vieren. Vervolgens kun je je ontwerp verder personaliseren met lasergravure om je naam, gamertag of eigen bericht van 16 tekens toe te voegen. Vervolgens wordt de controller met de hand gemaakt en gratis naar je opgestuurd.

Spelers kunnen kiezen uit 18 verschillende beschikbare kleuren voor de meeste controlleronderdelen en er zijn nieuwe kleuren zoals Shock Blue, Pulse Red en Electric Volt. Het team is hard aan het werk met het ontwikkelen van nieuwe processen, het testen van nieuwe materialen en het innoveren, zodat men de Xbox Design Lab-ervaring kan blijven ontwikkelen. In de komende maanden zal er meer informatie over nieuwe aanpassingsmogelijkheden en nieuwe manieren om je game-ervaring te personaliseren gedeeld gaan worden.

Ontwerp het jouwe vandaag

Je kunt je Xbox Design Lab-bestelling nu plaatsen in de VS, Canada en de meeste West-Europese landen voor $69,99 USD, met optionele lasergravure voor een extra $9,99 USD. Elke controller wordt binnen 14 werkdagen na het plaatsen van je bestelling geleverd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments