Van controllers kun je er niet genoeg hebben. Xbox brengt ze dan ook graag in alle kleuren en maten uit. Wat voor nieuws zit er aan te komen?

Met enige regelmaat zien we nieuwe controllers aangekondigd worden, veelal met een nieuw kleurtje. De nieuwe Xbox Wireless Controller – Remix Special Edition is dan ook weer meer van hetzelfde, in ieder geval qua vormgeving:

Toch is de nieuwe controller iets specialer en betreft het niet enkel een nieuw kleurtje. De controller is in het kader van de aanstaande ‘Earth Day’ ontworpen. De Xbox Wireless Controller – Remix Special Edition is via de Microsoft Store te pre-orderen en kent een adviesprijs van €84,99, inclusief een Xbox Rechargable Battery Pack. De controller is gemaakt van gerecyclede kunststoffen die voor een derde bestaan uit regrind (opnieuw gegranuleerd) en hergebruikt materiaal. Elke Remix Special Controller is gemaakt met post-consumer recycled resins (PCR) en eerder gegoten gekleurde onderdelen van overgebleven controllers van de Xbox One generatie, waardoor elke controller zijn eigen look en feel zou moeten kennen met subtiel variërende aardetinten met markeringen en texturen.

De Xbox Remix Special Edition draadloze controller is te nu pre-orderen en zal vanaf 18 april verkrijgbaar zijn. Een week later moet de controller ook in de winkels liggen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties