Een paar dagen geleden hadden we het erover dat je middels een “hack” een nog hogere resolutie kunt ontgrendelen om op te streamen. Naast de low, medium en high kon je zo ook very high streamen. Deze optie is met de laatste update officieel beschikbaar geworden.

Het is onderdeel van de augustus-update dat je nu 1080p en 60fps streaming kunt kiezen. Dit houdt in dat je dezelfde kwaliteit hebt als op de Xbox zelf.

Achievements vergelijken en games toevoegen

Andere onderdelen van de update zijn wat minder schokkend. Je kunt nu bijvoorbeeld vrienden uitnodigen of een berichtje versturen met een simpele rechtermuisknop. Achievements vergelijken kun je nu ook in de app. In de gamehub selecteer je ‘achievements’ en dan ‘compare’ om een vriend te kiezen en je achievements mee te vergelijken.

Op de homescreen zie je wat je meest recente games zijn en ook is het navigeren door de games-lijst makkelijker gemaakt. Je kunt nu ook pc-games handmatig toevoegen aan de lijst.

Per direct beschikbaar

Windows 10-gebruikers krijgen automatisch een update van de app, mocht je deze nog niet hebben en niet kunnen wachten kun je de update ook handmatig aftrappen in de Windows Store.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Maurits Clear
Maurits Clear
7 jaren geleden

Het gekke is dat ik wel de update van de app heb gedaan (versie 8.8 heb dus) maar niet de optie van very high heb. Ook niet na een herstart van Windows 10