Van Live Gold en de Game Pass naar de Ultimate Game Pass. Wat kan je dan nog meer aan abonnementen verzinnen? Wat dacht je van Xbox All Access?

Een compleet abonnement inclusief Xbox console en dat niet alleen? Met een optie tot inruil als de Scarlett uit gaat komen. Dat klinkt niet gek toch? Microsoft is deze service gestart in de Verenigde Staten, in het Verenigd Koninkrijk en in Australië. Op de site van onze eigen Phil Spencer zien we dat ze deze service wereldwijd willen uit gaan brengen.

Wat krijg je er precies voor en hoe werkt dit in de aangesloten landen? Met Xbox All Access kan men voor vanaf net geen 20 Amerikaanse dollars per maand bij een abonnement van twee jaar, gebruik maken van de Xbox One X, Xbox One S of Xbox One S All-Digital Edition bundels. Het abonnement zal voor een One X bij 31 dollar gaan kosten. Bij de bundel zit een controller en 24 maanden Ultimate Game Pass.

Microsoft maakt voor het behandelen van dit abonnement gebruik van de plaatselijke retailer. In de VS is dat Amazon en in de VK gebruikt men GAME of Smyths Toys. Bij het aangaan van het abonnement hebben de leden de optie om hun Xbox in te ruilen voor een Project Scarlett console als deze uit gaat komen. De afhandeling van het krediet zal door een bank gedaan worden. In principe neem je dus eigenlijk een persoonlijke lening voor de looptijd van deze service

Men gaat deze service in de komende maanden naar meer landen brengen. Waarschijnlijk zal, mochten wij in Nederland aan de beurt komen, hier een verkoper als Bol.com gebruikt gaan worden om dit te regelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments