WRC 8 goed ontvangen door eSporters

Tijdens de “Community Days” hebben Bigben  en Kylotonn de komende rallygame WRC 8 (in alpha-staat)voor het eerst gepresenteerd aan de beste WRC eSports-spelers.

De WRC-serie is terug met de officiële FIA Rally wereldkampioenschap 2019-licentie, simulatie-gerichte gameplay, een dynamisch weersysteem en compleet herziene carrièremodus. WRC 8 biedt ook meer content dan ooit met 102 speciale stages, verdeeld over de 14 landen van het kampioenschap, en een selectie historische wagens die hun stempel op de geschiedenis van het WRC hebben gezet.

Om de gameplay en sensatie van het racen verder te verfijnen, hebben Bigben en Kylotonn uitsluitend enkele van de beste spelers in de WRC eSports-community uitgenodigd om, voor de allereerste keer, een alpha-versie van WRC 8 te proberen. Physics, graphics, dynamisch weer, leveldesigns, game-modi… alle nieuwe elementen werden gepresenteerd om feedback van spelers te krijgen. Twee dagen lang werd gewerkt aan het perfectioneren van de physics, op basis van input van de community, in aanvulling op de feedback die professionele coureurs al hadden gegeven.

De eerste indrukken zijn heel goed. Ik kan zien dat het echt een verbetering op WRC 7 wordt, Kylotonn heeft zeker een stap voorwaarts gemaakt met hun productie

Jonathan “Jonno” Holmes, finalist van eSports WRC 2017 en WRC 2018
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments