Soms vraag je je af waarom ontwikkelaars zichzelf zo blijven martelen. Zeker in de sport en race genres heeft men die neiging. Wij presenteren u WRC 6.

Waarom deze opmerking? Simpelweg omdat we nu al jarenlang tegen de mindere versies van DiRT aankijken, we elk jaar de belofte zien dat het nu echt beter is geworden en we daarin ook elk jaar teleurgesteld worden. Bigben Interactive gaat het gewoon weer proberen.

Ontwikkeld door Kylotonn belooft men dat WRC 6 een hele rij vernieuwingen en verbeterde graphics en audio heeft. Dit moet de “WRC ervaring naar een nieuw niveau van realisme” tillen. Zucht.

wrc_6_2_605x[1]

De game heeft voor het eerst de Rally China en wil doorgaan met de al ingezette weg op eSports gebied. Alle 14 ronden van het WRC 2016 seizoen zitten er in. Tevens komt elke WRC rijder en een hele reeks WRC 2 teams en deelnemers uit de Junior WRC categorie.

De laatste acht maanden, sinds de release van WRC 5, is men bezig geweest met het verzamelen en bestuderen van alle feedback. De game heeft geleerd van WRC 5 wat betreft de verwachtingen van race fans. Zo zullen de wegen smaller zijn en er langere stages te rijden zijn. Dit vertelt Alain Jarniou, game director, ons.

WRC 6 staat op de E3 en zal daar meer nieuws laten zien en horen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties