World War Z is amper een week uit en is al 1 miljoen keer verkocht!

Hoppa! Het gaat lekker met het kindje van Saber Interactive. Afgelopen jaren zijn ze druk geweest met de ontwikkeling van World War Z. De CEO van Saber Interactive, Matthew Karch, laat dan ook weten zeer blij te zijn met het succes. In de eerste week is hun game namelijk al ruim 1 miljoen keer over de toonbank gegaan. Reden voor een feestje dus.

Karch geeft verder in een interview aan dat zij de game zullen blijven ondersteunen door verbeteringen aan te bieden, stabiliteit te vergroten en bonus gameplay toe te voegen. Zo zal er binnenkort al een speciale nieuwe missie gereleasd worden voor de Tokyo episode.

Matthew Karch

World War Z

World War Z is een third person co-op shooter. In de game heb je zes classes waarmee je missies in New York, Moskou, Tokyo en Jerusalem uitvoert. Locaties die we van de gelijknamige film kennen. Naast de vier speler co-op mode komen er ook vijf multiplayer modes in de game te zitten. World War Z draait op een eigen engine van Saber Interactive. De zogenaamde ‘Swarm Engine’. Met deze engine is het mogelijk om honderden zombies op één scherm te krijgen. Iets wat natuurlijk een absolute must is als je besluit een avondje de strijdt aan te gaan met hordes zombies.

Benieuwd wat onze redactie van World War Z vindt? Blijf dan nog even hangen. Justin is bezig om de laatste beetjes lood en ijzer in de hordes zombies te knallen en zal dan de review vanavond online posten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties