World War Z: Aftermath krijgt Xbox Series upgrade

Saber Interactive heeft aangekondigd dat World War Z: Aftermath, de ultieme co-op zombieshooter geïnspireerd op de kaskrakerfilm van Paramount Pictures, op 24 januari officieel wordt gelanceerd op Xbox Series X|S. Xbox One-bezitters van de game krijgen een gratis upgrade naar deze nieuwe versies, met levendige 4K|60 FPS-actie.

Op 24 januari komt ook de nieuwe supergrote Horde Mode XL uit, die in Aftermath exclusief beschikbaar is op de current gen consoles. Horde Mode XL volgt dezelfde regels als de standaard Horde Mode, met een duivelse twist – tussen de normale golven vijanden zit een speciale XL-golf met meer dan 1000 hongerige zombies. Jij en je team zullen alles uit de kast moeten halen om deze overweldigende en angstaanjagende uitdaging te overleven.

Alle spelers van World War Z: Aftermath en World War Z op Xbox Series X|S en Xbox One ontvangen op 24 januari ook een gratis update die mutators introduceert in de standaard Horde Mode Z-speltype, samen met verwoestende en dodelijke nieuwe wapens en een vernieuwd en verbeterd wapenprogressiesysteem.

Aftermath biedt het definitieve World War Z-pakket met alle content van World War Z: Game of the Year Edition, inclusief volledige afleveringen in New York, Moskou, Marseille, Jeruzalem en Tokio. Ervaar de hartverscheurende onderdompeling van Aftermath’s optionele first-person modus, decimeer de ondoden met een nieuw melee-systeem en level acht unieke klassen met verschillende speelstijlen en aanpasbare loadouts.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments