World War Z: Aftermath komt met nieuwe content!

De ontwikkelaars van World War Z komen alweer met een uitbreiding voor de game. In een nieuwe trailer doen ze de aankondiging en geven ze een releasedatum. Kijk je mee?

De nieuwe uitbreiding “Vallei van de Zeke” bevat drie nieuwe maps die spelers meenemen naar Arizona met een nieuw verhaal dat zich afspeelt in het hart van het Amerikaanse zuidwesten. Speel als vier nieuwe personages en leid een konvooi van overlevenden door de woestijn en de ingestorte stedelijke bolwerken van de mensheid.

De uitbreiding is vanaf 5 december te spelen en komt met nieuwe premium personage- en wapenskinpakketten. Spelers kunnen het “Pre-Apocalypse Character Skins Pack” en het “Burning Skulls Weapons Skin Pack” krijgen.

Vallei van de Zeke zal ook een gratis update bieden voor alle eigenaren van het originele World War Z en World War Z: Aftermath. De update komt met:

  • Nieuwe types zombievijanden, waaronder de Juggernaut, een speciale zombie-eenheid die flink wat schade kan aanrichten terwijl hij op je af stormt, evenals nieuwe militaire zombies met gevechtsuitrusting voor een nog grotere uitdaging.
  • Het nieuwe Desert Eagle secundaire wapen, een pistool met groot kaliber dat enorme stopkracht biedt wanneer je het het meest nodig hebt.
  • Een nieuwe reeks mutators voor Challenge Mode en Challenge Horde Mode. Rust alle automatische turrets uit met explosieve munitie (maar met een kortere levensduur).
  • De toevoeging van de recent uitgebrachte Rome XL-kaart aan Challenge Horde Mode (alleen beschikbaar voor Aftermath op pc, PS5 en Xbox Series X|S).

Aangedreven door de volgende generatie van Saber’s dynamische Swarm Engine™, stelt World War Z: Aftermath je in staat om alleen te spelen met AI-teamgenoten of in co-op voor maximaal vier spelers met volledige crossplay tussen pc en consoles. Neem het op tegen hordes hongerige zombies met alle content van World War Z: Game of the Year Edition, in New York, Moskou, Jeruzalem, Tokio, Marseille, Rome (inclusief Vaticaanstad), het Kamtsjatka-schiereiland, en binnenkort, Arizona!

Kortom, er is weer genoeg in World War Z te beleven!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties