Voor de fans is dit nieuws waar ze alweer een tijdje op zitten te wachten. Komt er een vervolg op Skyrim? Waarschijnlijk wel en we hebben een titel.

De volgende The Elder Scrolls game, dat zou dan deel zes gaan worden, zal waarschijnlijk Redfall gaan heten. Er is namelijk een trademark gedeponeerd door Bethesda waarbij de titel van deze opvolger is vastgelegd.

Bethesda heeft al bevestigd dat men met de productie van de game is gestart maar verder zijn er geen bijzonderheden met ons gedeeld. Dit zet de reeks voort die ooit in 1994 gestart is in de game Arena. Daar maakten we voor het eerst kennis met de wereld van Tamriel. Hoewel het oorspronkelijk als fantasy combat game was bedoeld, werden er al snel verhaallijnen en role-playing in gebouwd en nam dat stuk de game over. De laatste uit de reeks, Skyrim, stamt al weer uit 2011.

Bethesda heeft ondertussen toegegeven dat Zenimax Media Inc. een trademark op de naam ‘Redfall’ heeft geregistreerd in relatie met ‘computer game software for use with computers and video game consoles’. Deze registraties zagen we eerder bij Skyrim ook verschijnen en dit werd inderdaad de titel van deel vijf.

In het geruchtencircus gaat het al rond dat Redfall misschien iets te maken zou kunnen hebben met het ras Redguard en hun land Hammerfell. In Skyrim heeft Hammerfell het moeilijk na een lange burgeroorloog die ontstond nadat ze het keizerrijk van Cyrodilic hadden verlaten. Als vrij land kregen ze te maken met invallen van de High Elves. Het land bleef verzwakt achter.

Met dank aan Lupusmagus voor zijn fanart

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments